16 Eylül 2014 12:14

Ultraslan’dan Passolig tepkisi: Bu yanlıştan vazgeçin

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynayacağıAnderlecht maçı öncesi kulüp yönetiminin, Passolig’i zorunlu kılmasına taraftarlar tepki gösterdi. Taraftar grubu ultrAslan, yaptığı yazılı açıklamayla yönetime ‘bu yanlıştan vazgeçin’ çağrısı yaptı.

Ultraslan’dan Passolig tepkisi: Bu yanlıştan vazgeçin
Paylaş

Galatasaray – Anderlecht maçı öncesi kulüp yönetiminin, Passolig’i zorunlu kılmasına taraftarlar tepki gösterdi. Taraftar grubu ultrAslan, yaptığı yazılı açıklamayla yönetime ‘bu yanlıştan vazgeçin’ çağrısı yaptı. Ultraslan’ın açıklaması şöyle: 

"Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız Anderlecht maçı biletleri ile alakalı olarak kulübümüzün son yayınlamış olduğu açıklama hepimizi üzdü! 

Bilindiği üzere Perşembe günü biletlerin satışa çıkma duyurusunun ilk maddesinde "Passolig kart kullanımı zorunlu olmayacaktır." yazılmıştı. Ancak geçen sürede maça saatler kala bu akşam bir açıklama yapıldı ve "Altyapı" "Sistem" bahane edilerek Passolig kullanımı zorunlu hale getirildi! Taraftarlarımız kombinesini yenilemesine rağmen lig maçlarına girmemekte ve deplasmanlara gitmemekte iken Kulübümüzün bu manevrası anlaşılmazdır!

Kombinesiyle sadece Şampiyonlar Ligi maçlarına girmek isteyenlerin takımın yanında olma isteği umursanmamış ve 3-5 Passolig fazla satmak uğruna sömürülmektedir! Galatasaray taraftarları son dönemde Galatasaray düşmanlarına karşı yönetiminin arkasında dururken, Kulübümüzün maça saatler kala yaptığı bu açıklamayla taraftarlarını çıkmaza sokup, yalnız bırakması kabul edilemez! Yönetimimizden, 3–5 Passolig fazla satmak uğruna taraftarını yalnız bırakan bu karardan maç sabahına kadar vazgeçmesini ve bu kaosa derhal son vermesini bekliyoruz!" (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP raporu: Son 3 ayda insan hakkı ihlalleri arttı

SONRAKİ HABER

Fenerbahçe maçına çıkmayan Galatasaray\'ın cezası belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...