14 Ağustos 2014 15:02

Barbie ve Sihirli Dünyası

Kendine kurduğu dünyada kitap okuyarak daha mutlu olan Prenses Derin, bir gün krallık bahçesinde dolaşırken tıpkı okuduğu bir kitapta olduğu gibi gizli bir kapı keşfeder. İçeriye adım attığındaysa kendinisüprizlerle dolu bir dünya beklemektedir. Derin bu dünyaya dahil olduktan sonra sihirli güçlere de sahip olmuştur ve yeni arkadaşları bu sorunu yalnızca onun çözebileceğinden emindir.

Barbie ve Sihirli Dünyası
Paylaş

Karen J. Lloyd’un yönettiği ve Pınar Erengil, Damla Pehlevan, Barış Kerem Kobanbay ile Seda Özelsoy’un seslendirdiği animasyon film Barbie ve Sihirli Dünyası (Barbie and the Secret Door), 15 Ağustos 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 

 

Barbie’nin bu son müzikal macerasında, Barbie’yi içine kapanık bir prenses olan Derin rolünde görüyoruz. Prenses olmanın getirdiği sorumluluklar yerine kendine kurduğu dünyada kitap okuyarak daha mutlu olan Derin, bir gün krallık bahçesinde dolaşırken tıpkı okuduğu bir kitapta olduğu gibi gizli bir kapı keşfeder. İçeriye adım attığındaysa kendini büyülü  ve süprizlerle dolu bir dünya beklemektedir. Derin burada bir deniz kızı olan Nehir ve peri Ela ile tanışır ve onlardan Malucia adlı birinin bu evrendeki tüm sihri almaya çalıştığını öğrenir.
 
Derin  artık bu dünyaya dahil olduktan sonra sihirli güçlere de sahip olmuştur ve yeni arkadaşları bu sorunu yanlızca onun çözebileceğinden emindir.

ÖNCEKİ HABER

Grafiti sokaklardan müzeye taşındı

SONRAKİ HABER

CNNTürk Twiti kaldırdı, özür diledi, çalışanı kovdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...