14 Ağustos 2014 14:49

Cehennem Melekleri 3

Çok güçlü bir silâhın yanlış kişilerin eline geçmesini engelleme görevi, Barney Ross (Sylvester Stallone) ve onun bitirim paralı asker takımı için şok edici ve beklenmedik olaylar dizisine dönüşür. Peşine düştükleri acımasız silâh tüccarının, Barney’in on yıldan uzun bir süre önce öldürdüğünü sandığı, eski partneri ve Cehennem Melekleri’nin kurucu ortağı olan Conrad Stonebanks’tan (Mel Gibson) başkası olmadığını keşfederler.

Cehennem Melekleri 3
Paylaş

Patrick Hughes’un yönettiği ve Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li ile Antonio Banderas’in oynadığı Cehennem Melekleri 3 (The Expendables 3), 15 Ağustos 2014’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 

 

 

Barney (Stallone), Christmas (Statham) ve ekibi hayatlarının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyalar! Bir zamanlar Barney ile birlikte ekibin kurulmasında rol alan Conrad Stonebanks (Gibson), şimdilerde silah satıcısı olarak çalışmaktadır ve bu durum ekibin geri kalanını rahatsız eder. Bu nedenle Stonebanks ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur. Barney ise karşı bir hamle olarak, yeni ve genç üyelerin de eklendiği ekibini yeniden toplar. Artık ekipmanları ve teknikleri de daha güçlü ve moderndir. Ancak karşılarına çıkacak her türlü kötülüğe tam olarak hazırlıklı mıdırlar?

ÖNCEKİ HABER

Minuscule: Kayıp Karıncalar Vadisi

SONRAKİ HABER

Komünist Manifesto 7 dilde yayımlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa