30 Temmuz 2014 06:00

Oo TV filmi, alırım bir dal

Akşam sıcaklığı ile baş edebilmenin yolları burada: Film izlemek... Yanınıza soğuk içecek almayı unutmayın ve bırakın kendinizi film senaryosunun içine...

Oo TV filmi, alırım bir dal
Paylaş

Bayramın üçüncü gününe merhaba dedik. İlk iki gün bayramlaşma törenleri; eş, dost, akraba ziyaretleri, misafir ağırlama, karşı komşuya kahveye gitme derken, üçüncü günde artık biraz kendinize vakit ayırmanın zamanı gelmiş olabilir. Hem bayram tatili de bitiyor. Mesai başlayacak. Bu nedenle bu akşamınızı daha çok dinlenerek; film izleyerek geçirebilirsiniz. Tek başınıza, ailenizle, sevgilinizle ya da eşinizle, arkadaşlarınızla izleyebileceğiniz filmler mevcut bugün televizyon kanallarında.
Bol kahkahalı (Aman Bülent Arınç duymasın) filmlerle biraz eğlenme vakti!

VAY BAŞIMA GELENLER

İlk tanıtımımız Vay Başıma Gelenler saat 20’de Show TV ekranlarına gelecek. 135 dakikalık film komedi türünde. Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci, Merve Altınkaya, Sinan Bengier’in oynadığı filmde Semra Dündar da Yönetmen koltuğunda.  Filmin konusu şöyle:
Zengin olma hayalleri kuran Murat ve Meto adlı iki can ciğer arkadaş, paraya en çok sıkıştıkları anda para kokusu aldıkları Bergama’ya giderler ve orada hiç de hesaba katmadıkları maceralara atılırlar. İkisi de hayta ve bir baltaya sap olamamış tipler olmasına rağmen Murat, kötü bir alışkanlığa sahiptir. Birkaç yıl önce babasını kaybeden Murat, bu kaybının acısıyla isyankar bir genç olmuş, kumar gibi kirli bir işe bulaşıp, borç batağına saplanmıştır. Metin ise sevdiği kızla evlenmek üzeredir ancak parasızlık belini bükmektedir. İki genç, çakma işporta malı satmaktan şans oyunları oynamaya, at yarışlarında tüyo verip kupon doldurmaya kadar birçok sözüm ona “iş” dalında para kazanıp borçlarını ödemeye ve para biriktirmeye çalışır. Diğer taraftan Murat, kumar borcu yüzünden sürekli peşinde olan kumarhaneci Organik Rıfat’a, elinde avucunda ne varsa kaptırmıştır. Hiç hesapta olmayan dedesi ile ansızın tanışan Murat, zengin olma hayaliyle Bergama’ya sürüklenir fakat hayatının tamamen değişeceğinin henüz farkında değildir.

SAĞ SALİM 2

Komedi filmlerini tanıtmaya devam edelim. 21.45’de Sağ Salim 2 oynayacak Kanal D’de. 120 dakikalık film komedi macera türünde Burçin Bildik, Ezgi Aşaroğlu, Hüseyin Avni Danyal, Murat Akkoyunlu, Metin Yıldız filmin oyuncuları
Yönetmen ise Ersoy Güler. Konu şöyle: Salim, kimsesi olmayan bir cenazeyi memleketine götürmeye karar verir. Ancak bu yolculuk yolda karşılaştığı yol arkadaşı Nihal’le birlikte azılı katiller ve kötü adamlarla mücadele ettikleri bir maceraya dönüşür. Nihal’in annesi intikam için rehin alındığında ise işler iyice karışır. Adamlarımız artık seri katil olarak aranmaktadır ve yakalanmamak için kılık değiştirmek zorunda kalırlar. Ne var ki bu da çözüm olmaz ve talihsizlikler iyice çığırından çıkar.

EVDE TEK BAŞINA 4

Evet komedi izlemek istiyorum Arınç’a inat kahkahalar atacağım diyor ama Türk filmi istemiyorsanız TV2’de 21.30’da Evde Tek Başına 4’ü de izleyebilirsiniz. Bir klasik olan film özellikle de çocuklar tarafından tercih ediliyor.

PARİS’TE ÇILGIN MACERA

Animasyon severler sizleri unutmadık  Paris’te Çılgın Macera 19.55’de TRT1’de
Yönetmenliğini Bibo Bergeron’un yaptığı filmin konusu şöyle:  1900’lü yılların başı, Paris... Bir bahçede yasayan canavar, güzel ve genç bir sarkıcı kıza aşık olur. İcat düşkünü kargo elemanı Raoul ile sinema aşığı arkadaşı Emile ve zıpır maymun beraber bir deney yapmaya koyulurlar. Her yana yayılan iksirlerin etkisiyle yanlışlıkla bir pireyi dev haline getirirler. İki metre boyuna gelen bu sevimli dev pire kendini Paris’in sokaklarında korunmasız bulur. Güzel şarkıcı Lucille’in de yardımıyla yeni arkadaşlarını kötü kalpli şef Maynott’tan korumaya çalışırlar çünkü Maynott dev pireyi yakalayıp şöhret olma peşindedir. Bu arada Lucille, sevimli dev pirenin aynı zamanda çok iyi gitar çaldığını keşfeder.

SİHİRBAZ

Elbette bahsettiğimiz her film izlenebilir ama Sihirbaz için bu akşamın filmi denebilir... TV8’deki film 22:30 ‘da başlıyor. Dram, Romantik kategorisindeki filmin başrol oyuncuları Edward Norton, James Babson, Jessica Biel, Matthew Blood-Smyth. Yönetmen ise Neil Burger.
Filmin konusu şöyle:  Marangoz bir ailenin oğlu olan Eisenheim, aristokrat bir ailenin kızı Sophia’ya aşık olur; ancak sosyal konumları nedeniyle ilişkilerinin yasaklanması sonucu Avusturya’yı terk ederek dünyayı keşfe çıkar. Eisenheim 15 yıl sonra ünlü bir illüzyonist olarak isim yapmıştır. Ülkesine döndüğünde eski sevgilisi Sophie Avusturya-Macaristan veliaht prensi Leopold ile nişanlanmak üzeredir. Ünü tüm ülkeye yayılan Eisenheim’ın bir gösterisine Prens Leopold, müstakbel nişanlısı Sophie ile katılır; Eisenheim’ın küstah tavrı ve kendisine üstü kapalı meydan okumasına sinirlenen Prens, sihirbazın gösterisinin yasaklanmasını emreder. Bir taraftan Prensin emirlerini uygulamak zorunda olan ancak diğer taraftan sihirbazın yeteneklerinden etkilenen Müfettiş Uhl, Eisenheim’ı uyarsa da; Eisenheim ve Sophie’nin tekrar birleşmesi kaçınılmazdır. Müstakbel nişanlısı tarafından reddedilmeyi kolay kabullenemeyen Prens, Eisenheim’ın doğaüstü güçleri ve insanlar üzerindeki etkisinden de rahatsız olunca, iki adam arasında büyük bir mücadele başlar...  (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hasankeyf üzerinden propaganda

SONRAKİ HABER

Bayramda da mesaiye devam

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...