29 Temmuz 2014 19:25

Nurtepe'de Demirtaş standına müdahale sonrası mahalle karıştı

İstanbul Nurtepe'de Halk Cephesi üyesi bir grup, akşam saatlerinde stant açmak isteyen HDP Kağıthane ilçe örgüt üyelerine Nurtepe'de stant açamayacaklarını söyleyerek alandan ayrılmalarını istedi. DİHA'nın haberine göre HDP'lilerin alandan ayrılmayacaklarını söylemesi üzerine grup, taş ve sopalarla HDP'lilere saldırdı.

Nurtepe\'de Demirtaş standına müdahale sonrası mahalle karıştı
Paylaş

İstanbul Nurtepe'de Halk Cephesi üyesi bir grup, akşam saatlerinde stant açmak isteyen HDP Kağıthane ilçe örgüt üyelerine Nurtepe'de stant açamayacaklarını söyleyerek alandan ayrılmalarını istedi.

DİHA'nın haberine göre HDP'lilerin alandan ayrılmayacaklarını söylemesi üzerine grup, taş ve sopalarla HDP'lilere saldırdı.

Halkın Sesi TV ise olayı şöyle aktardı: "Çayan mahallesinin hukukunu çiğneyip Cephelilere saldıran HDP’liler Halk Cepheli Çağla Toprak’ı başından yaraladı. Şu anda Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ediyor. Görüşme talebinde bulunan HDP’liler saldırılarını durdurmuş durumdalar."

Yaralıların olduğu belirtilen saldırının ardından mahallede gerginliğin sürdüğü öğrenildi. Mahalleye yönelik polis saldırısının da başladığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Dersimliler, Bülent Arınç\'a kahkaha attı

SONRAKİ HABER

Dersim’de barajlar 60 köyü su altında bırakacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...