25 Temmuz 2014 17:27

Antep’te Demirtaş için seçim çalışmaları başlatıldı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde değişimin adayı Selahattin Demirtaş için Antep’te seçim çalışmaları başlatıldı.

Antep’te Demirtaş için seçim çalışmaları başlatıldı
Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde değişimin adayı Selahattin Demirtaş için Antep’te seçim çalışmaları başlatıldı. Yeşilsu Meydanı'nda Demirtaş için stant açıldı.

Standın önünde konuşan HDP Antep İl Eş Başkanı Mehmet Karayılan, bütün Antep halkını Cumhurbaşkanlığı seçimde halkın içinden biri olan Selahattin Demirtaş’a oy vermeye çağırdı.

Antep’te Demirtaş için HDK-HDP bileşenlerin dışındaki çevreleri de katan bir komisyon çalışmaları olduğunu belirten Karayılan, hazine yardımı almadan halkın yüreğini kendilerine hazine ederek çalışmalarını yaptıklarını söyledi. Karayılan’dan sonra söz alan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antep Şube Başkanı Yusuf Turunç ise Aleviler olarak Selahattin Demirtaş’ın yeni yaşam çağrısına kulak verdiklerini dile getirerek, özgürlük, kardeşlik için Demirtaş’ın yanında olacaklarını vurguladı. Son olarak Turunç’tan sonra konuşan HDP İl Eş Başkanı Ferahnaz Bazo ise, Demirtaş’la yeni yaşamda halkın doğrudan kendini yöneteceğini belirterek, halkın geleceği hakkında söz üreteceğini, karar sahibi olacağını dile getirdi.

Açıklamada ayrıca Demirtaş’ın 1 Ağustos günü Antep’te saat 16.00’da Demokrasi Meydan’ında yapılacak mitingine de çağrı yapıldı. Açıklamadan sonra Demirtaş için bastırılan el ilanları çevreden geçen kişilere dağıtıldı. Standın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar açık kalacağı bildirildi. (Antep/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Köylü kadınlar su için yol kapattı

SONRAKİ HABER

İstanbul\'da trafik durma noktasına geldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...