24 Temmuz 2014 11:31

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve İstanbul'un Avrupa yakasında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji\'den kuvvetli yağış uyarısı
Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve İstanbul'un Avrupa yakasında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Yağışların etkisini akşam saatlerine kadar sürdürmesi bekleniyor. (ANKA)

İSTANBUL'DA YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
İstanbul’da aniden bastıran yağmur yer yer etkili oldu. Vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı. Rüzgarla birlikte İstanbul’un bazı noktalarında sağanak yağmur etkili oldu. Vatandaşlar ani yağmura hazırlıksız yakalandı. Islanmamaya çalışan vatandaşlar saçak altlarına sığındı. (CİHAN)


ÇANAKKALE'DE YOLLAR GÖL OLDU
Çanakkale'de aniden bastıran yağmur nedeniyle yollar göle döndü. Yollarda biriken su nedeniyle trafik aksadı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, Çanakkale'de hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle Çanakkale-İzmir karayolu Kepez Beldesi kavşağındaki bölüm su ile doldu. Biriken su nedeniyle araçlar güçlü ilerledi. Bölgeye gelen karayolları ve itfaiye ekipleri yolu açmaya çalıştı. Su birikintisinin yaşandığı bir diğer yer de Çan Köprülü Kavşak. Burada da köprünün altı su ile doldu. Su birikintisi nedeniyle burada da trafikte aksaklıklar yaşandı. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

İki iş yeri, bir sendika: Öz Gıda İş

SONRAKİ HABER

Gözaltına alınan 22 polis adliyeye getirildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...