23 Temmuz 2014 23:51

GS-Wien maçında sahada Filistin bayrakları açıldı

Galatasaray, Avusturya kampı kapsamındaki 2. hazırlık maçında Rapid Wien'e 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında sahaya giren seyirciler ise Filistin bayrağı açtılar.

GS-Wien maçında sahada Filistin bayrakları açıldı
Paylaş

Galatasaray, Avusturya kampı kapsamındaki 2. hazırlık maçında Rapid Wien'e 3-1 mağlup oldu. Avusturya'nın Viyana şehrindeki Ernst Happel stadında oynanan karşılaşmaya iki takım da dengeli başladı. Sarı-kırmızılıların baskıyı artırdığı 26. dakikada kazanılan korneri Selçuk iyi ortaladı, ceza sahasında yükselen Chedjou şık bir kafa golüyle Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

28. dakikada Rapid Wien'li Vidra, ceza sahası içerisinden güzel bir vuruşla skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Rapid Wien, 52. dakikada gelişen duran top organizasyonunda Behrendt ceza alanında topu iyi kontrol etti, yerden sert vurdu ve takımını öne geçirdi. Avusturya ekibi, 3. golü ise 90. dakikada Deni Alar ile buldu. Karşılaşmayı Rapid Wien 3-1 kazandı.

SAHAYA FİREN TARAFTARLAR, FİLİSTİN BAYRAĞI AÇTI
Karşılaşmanın son dakikalarına doğru tribünlerden atlayarak sahaya girenler oldu. Sahaya giren seyircilerin ellerinde Filistin bayrakları olması dikkat çekti. Tribünlerden de alkış alan bu harekete güvenlik kuvvetleri hemen müdahale etti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Eski Mali Şube Müdürü Saygılı: Zamanlama manidar!

SONRAKİ HABER

Kokulu Ada, Cunda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...