23 Temmuz 2014 11:33

Türkiye'den YPG ve YPJ mevzilerine ateş açıldığı iddiası

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Altın köyündeki Türkiye askerlerinin Elok köyündeki YPG ve YPJ mevzilerine 3 saat boyunca ateş açtığı iddia edildi.

Türkiye\'den YPG ve YPJ mevzilerine ateş açıldığı iddiası
Paylaş

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Altın köyündeki Türkiye askerlerinin Elok köyündeki YPG ve YPJ mevzilerine 3 saat boyunca ateş açtığı iddia edildi.

DİHA’nın haberine göre Urfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Altın köyündeki Türkiye askerlerinin, Serekineyê'ye bağlı Elok köyünün doğusunda yer alan YPG ve YPJ mevzilerine sabah saat 07.00'den itibaren ateş açmaya başladığı bildirildi. Yerel kaynakların iddialarına göre, YPG'nin ateş açan Türkiye askerlerine herhangi bir karşılık vermediği belirtilirken, askerlerin ateş açmaya devam ettiği bildirildi.

URFA VALİSİ DOĞRULADI

Urfa Valisi İzzettin Küçük Suriye sınırında çatışma olduğu yönündeki iddiaların sorulması üzerine "Olay taze, şu an çatışma devam ediyor. Ceylanpınar ilçesine bağlı Aşağı Doruklu köyünde 2 veya 3 kişi tahmin ediyoruz PYD, PKK teröristlerle çatışma devam ediyor. Şu anda bir şey diyemiyorum, bizde herhangi bir yaralı yok, orası her anlamda takviye edilmiştir." dedi.
(HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Demirtaş, doğa tahribatlarına karşı pedal çevirdi

SONRAKİ HABER

Gözaltına alınan polislerin sayısı 105\'e çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...