11 Temmuz 2014 23:15

'Kula kulluk edene yazıklar olsun'

Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 'seçim vizyonu'nu açıklarken toplantıya partililerin yanı sıra davetli müzisyenler, oyuncular, sporcular ve kulüp başkanları da katıldı.

\'Kula kulluk edene yazıklar olsun\'
Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 'seçim vizyonu'nu açıklarken toplantıya partililerin yanı sıra davetli müzisyenler, oyuncular, sporcular ve kulüp başkanları da katıldı.

Aralarında Orhan Gencebay, Zerrin Özer, Hande Yener, Şafak Sezer, İzzet Yıldızhan, Bülent Ersoy, Alişan, Ece Erken, Hülya Koçyiğit, Mustafa Sandal, Şahan Gökbahar gibi ünlü müzisyen ve oyuncular; Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, basketbolcular Hidayet Türkoğlu ve Ömer Onan'ın da yer aldığı gruba sosyal medyada tepki gösterildi.

Oyuncu Devrim Evin, Yılmaz Güney'in "Kralın sofrasında soytarı olacağıma, Halkın kavgasında eşkiya olurum" sözlerini hatırlatırken Müzisyen Aylin Aslım da Orhan Gencebay'a kendi şarkısının sözleriyle sitemde bulundu: "Kula kulluk edene yazıklar olsun."

Sosyal medyada yapılan diğer kimi yorumlar ise şöyleydi:

@masal_ortusu: Ben bu fotoğrafta sanatçı filan görmüyorum. Sanatçı deyip Neşet Ertaş'ın kemiklerini sizlatmayin.

@SevimGozay: belki bu sayede "sanatçı" sözcüğüne iade-i itibar yapılır ve asıl hedefini bulur.

@FatihAtlay: Her sarayın soytarılara ihtiyacı olur. Bugün sarayın "sanatçı" ve "spor adamı" soytarıları kendini tanıttı.

@barva: Sanatçı dediğin politik olur demiştik değil mi! Her yer Taksim Her yer Direniş!

@itsaslibitch: İşte biz unutmayacağız sizleri sanatçı değil yüz karasısınız


METİN AROLAT'TAN AÇIKLAMA

Sosyal medyada kendisine gösterilen tepkiler üzerine bir açıklama yayımlayan Metin Arolat, davet edildiği için gittiğini, kendisine "Konuşmasının ardından sizi kabul edecek ve sorunlarınızı dinleyecek" denildiğini belirtti. Arolat, Erdoğan'a eleştirilerini bizzat dile getirmek üzere toplantıya gittiğini ancak buna fırsat bulamadığını açıkladı.

Arolat'ın açıklamaları için tıklayın

İkinci açıklama:

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kobani halkı acil dayanışma bekliyor

SONRAKİ HABER

Sanat eğitimine YÖK darbesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...