11 Temmuz 2014 19:19

LeBron James: Eve dönüyorum

NBA'de yaz döneminin en çok merak edilen sorusu cevaplandı. LeBron James, Cleveland Cavaliers'a geri döneceğini açıkladı.

LeBron James: Eve dönüyorum
Paylaş

NBA'de yaz döneminin en çok merak edilen sorusu cevaplandı. LeBron James, Cleveland Cavaliers'a geri döneceğini açıkladı.

2010'da Miami Heat'e gideceğini açıkladığı televizyon şovuyla büyük tepki çeken James bu kez kararını Sports Illustrated'a yazdığı bir mektupla ilan etti. James'in sözlerini SI'dan Lee Jenkins yazıya döktü.

"Eve dönüyorum" başlığı altında verilen mektupta James, Miami'de geçirdiği 4 yıl boyunca daha iyi bir basketbolcu ve insan olduğunu ancak her zaman için memleketine şampiyonluk kazandırma arzusunu taşıdığını belirtti. Miami'de 2 şampiyonluk yaşayan, 2 kez Finaller MVP'si olan James, şampiyonluk sözü vermediğini belirtti. "Şu anda hazır değiliz. Elbette kazanmak isterim ama gerçekçiyim" diyen James, Kyrie Irving'in ligin en iyi oyun kurucularından biri olmasına yardımcı olacağını, Tristan Thompson, Dion Waiters gibi genç oyuncuların gelişmesini sağlayabileceğini belirtti. "Kral" lakaplı oyuncu, eski takımdan kalan tek isim Anderson Varejao ile yeniden bir araya gelmek için sabırsızlandığını söyledi.

James'in Cleveland Cavaliers'ın drafttaki 1 numara seçimi Andrew Wiggins'tan bahsetmemesi dikkat çekti. Wiggins'in olası bir Kevin Love takasında kullanılabileceği konuşuluyordu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Rusya ile Küba arasında \'Sovyet borcu\' anlaşması

SONRAKİ HABER

Gazze\'de ölü sayısı 100\'ü geçti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...