10 Temmuz 2014 09:05

ABD'de katliam: 6 ölü

Silahlı saldırı olayları gündemden düşmeyen ABD’de, Texas eyaletine bağlı Houston kenti yakınlarında, kimliği açıklanmayan bir erkek 4 çocuğu ile iki bakıcısını öldürdü, 15 yaşındaki kızını da ağır yaraladı.

ABD\'de katliam: 6 ölü
Paylaş

Silahlı saldırı olayları gündemden düşmeyen ABD’de, Texas eyaletine bağlı Houston kenti yakınlarında, kimliği açıklanmayan bir erkek 4 çocuğu ile iki bakıcısını öldürdü, 15 yaşındaki kızını da ağır yaraladı. Saldırgan üç saati bulan mukavemetten sonra polise teslim oldu.

Houston kentine 32 kilometre uzaklıkta bulunan Spring kasabasında meydana gelen saldırıda, saldırganın biyolojik ve evlatlık çocukları olan 4 yaşındaki iki erkek, 9 ve 7 yaşlarındaki iki kız çocuğu ile çocuklara bakıcılık yaptıkları belirtilen 39 yaşında bir erkek, 33 yaşında da bir kadın yaşamını yitirdi. Kimliği açıklanmayan saldırgan 15 yaşındaki kızını da ağır yaraladı. Polis yetkilileri, saldırıdan yaralı olarak kurtulan genç kızın 911’i arayarak olayı haber verdiğini, babasının silahlı olduğunu ve büyükannesi ile büyükbabasını öldürmek için yola çıkmak istediğini belirtti. Olay yerine gelen polislere karşı 3 saat karşı koyan saldırgan daha sonra teslim oldu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Abdullah Gül 3 kanunu onayladı

SONRAKİ HABER

Polisten 3 yıl sonra savunma: Hopalılar kendi dükkanlarına saldırmış!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...