09 Temmuz 2014 13:22

Agos'un İnternet sitesi hacklendi

Siber saldırıya uğrayan Agos gazetesinin internet sitesine Osmanlı tuğrası önünde Tayyip Erdoğan fotoğrafı konulup, ırkçı ifadeler yazıldı.

Agos\'un İnternet sitesi hacklendi
Paylaş

Agos gazetesinin internet sitesi, siber saldırıya maruz kaldı. Kendilerini "Hacked By HERAKLES - FEARLESLEON" şeklinde tanıtan hackerlar tarafından gerçekleştirilen siber saldırıda siteye Osmanlı tuğrası önünde bir Tayyip Erdoğan fotoğrafı yerleştirildi. Fotoğrafın hemen altına ise hackerlar tarafından şu ırkçı ifadeler yazıldı:


Biz Sizin gibi vatan hainlerini çok gördük yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı biliyoruz. AMA BUNDAN SONRA BİZ VARIZ BÜYÜK OSMANLI DEVLETİ USTA RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE BİRLİKTE YENIDEN DOĞUYOR BU SES OSMANLININ AYAK SESLERİDİR. ! ANTİ ERMANİSTAN - ANTİ ABD - ANTİ ISRAEL KÖKÜNÜZÜ KURUTACAĞIZ. !

Birileri Hrant mı diyor hâlâ! Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur. 13 Şubat 2004 Hrant Dink Serberus Reis Says, Biz Bu Sözlerinizi Unutturmadık Unutturmayacağız! Dünyada Tek Bir Türk Kalsa Bilse Sizlerin Peşinde Olacaktır Bunu Unutmayın! MEMLEKET MESELESESİ !
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ! " (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Belediyeden Çengelköy’de geri adım: Pardon, yanlışlık oldu

SONRAKİ HABER

15 kanallı TRT’de tek aday Erdoğan

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...