04 Temmuz 2014 13:16

Göz

Antika ayna, doğaüstü güçlerle, kendisine bakanın aklını ele geçirebilmektedir. Aynanın son sahipleri olan Kaylie ve Tim, ailelerinin ölümleri üzerine ilişkilerini düzeltmeye çalışan iki kardeştir. Yaşananlara antika aynanın neden olduğunu düşünen Kaylie olayı çözmeye karar verir.

Göz
Paylaş

Mike Flanagan’ın yönettiği ve Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff ile Rory Cochrane’in oynadığı Göz (Oculus), 04 Temmuz 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla D Productions tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 

 

 

Film oldukça gizemli ve eski bir aynanın etrafında gelişiyor. Aynanın son sahipleri olan Kaylie ve Tim, anne babalarının ölümünün ardından kötü giden ilişkilerini düzeltmeye çalışan iki kardeştir. Kaylie, tüm tersliklere bu aynanın yol açtığına inanmaktadır. Kaylie olayları çözmek ister, aaraştırmasında derine indikçe tarih kendini tekrarlayacaktır. Kardeşlerin ilişkileri daha da kötüleşir, çünkü zamanla aynanın kötücül gücünün etkisine girmişlerdir.
Mike Flanagan'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı 2013 yapımı korku filmi. Filmin başrollerinde Katee Sackhoff ve Karen Gillan yer alıyor.

ÖNCEKİ HABER

Uçuş 7500

SONRAKİ HABER

Musul haber yayın yasağı Anayasa Mahkemesi\'ne taşındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...