15 Haziran 2014 10:55

LYS'ye girenlere AKP propagandası

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), dün yapılan sosyal bilimler testinden sonra bugün matematik ve dil sınavıyla devam ediyor. AKP Gençlik Kolları ise, İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Erman Polat İlköğretim Okulu önünde stant açtı, okul duvarına AKP pankartı astı.

LYS\'ye girenlere AKP propagandası
Paylaş

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), dün yapılan sosyal bilimler testinden sonra bugün matematik ve dil sınavıyla devam ediyor. Matematik sınavı saat 10.00’da başladı. Dil sınavı da öğleden sonra 14.30'da yapılacak.

LYS Sınav heyecanı bugün devam ediyor. Bugün LYS-1 Matematik ve LYS-5 Yabancı Dil sınavları yapılacak, LYS-1 saat 10.00'da başlaydı ve 135 dakika sürecek. LYS-5 ise 14.30'da başlayacak ve 120 dakika sürecek. LYS sınavlarının ilki olan LYS-4 (Sosyal Bilimler) dün gerçekleşti. İstanbul Üniversitesi’nde sınava girecek olan adaylar sabah erken saatlerden itibaren aileleriyle geldi. Üniversitenin giriş kısımlarında yapılan kimlik ve sınava giriş belgesi kontrolünün ardından öğrenciler içeriye alındı. Öğrencisini sınava getiren aileler de en az çocukları kadar heyecanlıydı. Anne ve babalar çocuklarını sınava gönderdikten sonra Kur’an-ı Kerim okuyup dua onlara destek vermeye çalışıyor. Matematik sınavı 12.15 de sona erecek. Öğleden sonra 14.30’da başlayacak dil sınavı da 120 dakika sürecek.

OKUL ÖNÜNDE AKP PROPAGANDASI
AKP Gençlik Kolları, İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Erman Polat İlköğretim Okulu önünde stant açtı, okul duvarına AKP pankartı astı. Velilerin duruma tepki göstermesine rağmen görevliler herhangi bir müdahalede bulunmadılar. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Telkari baltası

SONRAKİ HABER

IŞİD’in cürmü, ne kadar yer yakar?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa