13 Mayıs 2014 23:32

Soma Holding AKP’nin yakını çıktı

Sendika.org.’un haberine göre Maden kazasının gerçekleştiği işletme olan Soma Holding’in AKP ile çok yakın bağlar içinde olduğu belirtiliyor. Soma Holding Maden İşletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğru’nun eşi Melike Doğru 30 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Belediye Meclis üyesi adayı oldu ve seçildi.

Soma Holding AKP’nin yakını çıktı
Paylaş

Kazanın yaşandığı madeni işleten Soma Holding AKP’ye göbekten bağlı çıktı

Sendika.org.’un haberine göre Maden kazasının gerçekleştiği işletme olan Soma Holding’in AKP ile çok yakın bağlar içinde olduğu belirtiliyor. Soma Holding Maden İşletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğru’nun eşi Melike Doğru 30 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Belediye Meclis üyesi adayı oldu ve seçildi. Doğru, AKP’yi Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde de AKP’yi temsil ediyor.

Doğru ailesi aracılığıyla oldukça şaibeli bir şekilde yapılan kültür merkezinin tabelasında hem Soma Belediyesi’nin hem de Soma Holding’in logoları yer alıyor. Soma Şoförler Odası’nın arkasında yer alan ve belediyeye ait yeşil alan olarak geçen bölgede yapılan bu kültür merkezinin adını da Melike Doğru’dan alıyor: Melike Doğru Sosyal Tesisleri Gülbin Düğün Salonu.

Ayrıca Soma halkı, Soma Holding’in çıkardığı kömürlerin belediye tarafından Soma’da seçim öncesi dağıtıldığını ayrıca üzerinde ‘satılmaz’ yazan bu kömür torbalarının AKP’nin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Türkiye’ye dağıtıldığını söylüyor.

Bununla beraber Soma’da son dönemin en çok sorulan sorularından biri de Ramazan Doğru’nun kısa sürede nasıl Soma’nın en çok konuşulan isimlerinden biri olduğu? Soma’da Ramazan Doğru’nun Özel Vefa Hastanesi’ni almak için girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

\'Mehmet İstif\'in katillerini tanıyoruz\'

SONRAKİ HABER

\'İşçiler güvenli bir yerde değilse kötü olabilir\'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...