25 Nisan 2014 17:37

1 Mayıs'ta işçiye karşı 39 bin polis 50 TOMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs günü tüm personelin izinlerini iptal ederken o gün kentte 39 bin polisin görev yapacağı öğrenildi.

1 Mayıs\'ta işçiye karşı 39 bin polis 50 TOMA
Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs günü tüm personelin izinlerini iptal ederken o gün kentte 39 bin polisin görev yapacağı öğrenildi.

İstanbul genelinde 39 bin polis görev alacak. Bu polislerin 19 bini Taksim ve çevresinde görev yapacak.İşçilerin Taksim'de 1 Mayıs kutlamasını engellemek için 50 TOMA kullanılacak.

Bu polislerin 19 bini Taksim ve çevresinde görev alacak, 5 bin polisin ise Kadıköy'deki Türk-İş mitinginde görevlendirileceği ifade edildi.

Taksim'deki polislerin her an saldırıya hazır olarak bekleyeceği kaydedilirken kilit noktalarda ise polislere bekleme ve toplanma bölgeleri oluşturulacağı belirtildi.

Öte yandan ihtiyaç halinde 1 Mayıs'ta çevre illerden takviye olarak çevik kuvvet ekipleri de getirilebileceği kaydedildi. Ayrıca ihtiyaç duyulursa İl Jandarma Komutanlığı'ndan da destek alınacak. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Deniz Feneri Davası: Malvarlıklarına el koyma kararı kaldırıldı

SONRAKİ HABER

\'Schumacher uyandı ve karısını tanıdı\' iddiası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...