22 Nisan 2014 22:49

Soruşturma komisyonu haftaya kaldı

Meclis Genel Kurulu'nda perşembe günü görüşülmesi beklenen 4 eski bakana yönelik soruşturma komisyonu kurulmasına ilişkin önergeler haftaya kaldı. AKP bakanlar hakkında verdiği soruşturma önergelerini yeniden hazırlamak üzere geri çekti.

Soruşturma komisyonu haftaya kaldı
Paylaş

Meclis Genel Kurulu'nda perşembe günü görüşülmesi beklenen 4 eski bakana yönelik soruşturma komisyonu kurulmasına ilişkin önergeler haftaya kaldı.

AKP, Çanakkale'de yapılacak "Anzak Günü Etkinliği" nedeniyle Perşembe günü planlanan 4 eski bakan Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar hakkında kurulacak soruşturma komisyonu ile ilgili önergelerin görüşmelerini erteledi.

Gerekçe ise; AKP "Anzak Günü" etkinliklerine yoğun bir katılım gerçekleştirecek. Bunun için özel bir uçak kiralayan AKP, çok sayıda milletvekilinin katılımı nedeniyle önergelerin görüşme tarihini haftaya erteledi. İçtüzük gereği önergelerin en geç 3 Mayıs'a kadar görüşülmesi gerekiyor.

AKP 4 ESKİ BAKANLA İLGİLİ SORUŞTURMA KOMİSYONU KURULMASINA İLİŞKİN ÖNERGELERİNİ GERİ ÇEKTİ

AKP 17 Aralık süreciyle beraber haklarındaki iddialar nedeniyle Meclis'e sunulan 4 eski bakanla ilgili hazırladığı soruşturma önergelerini yeniden hazırlamak üzere geri çekti.

AKP yönetimi bazı teknik sorunlar nedeniyle, 4 eski bakan Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar hakkında soruşturma komisyonu kurulmasına ilişkin önergelerini yeniden hazırlayarak Meclis Başkanlığı'na sunacak (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

Seyitömer’de 20 işçi gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Ben de bir zamanlar taşeron işçisiydim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...