20 Nisan 2014 07:41

İstanbul’da iki ayrı kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Sarıyer ve Küçükçekmece’de gece saatlerinde meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

İstanbul’da iki ayrı kaza: 3 ölü, 3 yaralı
Paylaş

Sarıyer ve Küçükçekmece’de gece saatlerinde meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

İlk kaza, saat 01.30 sıralarında, Sarıyer'de İstinye Bayırı Caddesi Maslak istikametinde gerçekleşti. Emrah Yardımcıer yönetimindeki 34 Y 1880 plakalı otomobil, viraja girdiği sırada kontrolden çıkarak yol kenarındaki tabela direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada otomobilden fırlayan Fatih Abanik (19), Ömer Mert (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Emrah Yardımcıer ve Seyit Arı (23) ise yaralandı. Yaralılarlardan durumu ağır olan Emrah Yardımcıer, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Seyit Arı ise Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı öğrenerek olay yerine gelen ölenlerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Polis, kaza yerine güvenlik şeridi çekerek yolu bir süre trafiğe kapattı. Kazaya karışan aracın kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayı gören bir görgü tanığı, otomobilin viraja girerken kontrolden çıktığını ve kaza yaptığını söyledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Küçükçekmece’de ise tüp yüklü aracın kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle yola savrulan tüpler belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında, D-100 Karayolu, Bahçelievler istikameti Florya mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Temiz yönetimindeki 34 UG 558 plakalı tüp yüklü kamyonet kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada, Hüseyin Temiz araç içersinde sıkışarak hayatını kaybederken, yanındaki Erdoğan Eren ise yaralandı. Kamyonetin bariyerlere çarpmasıyla üzerindeki çok sayıda tüp yola savruldu. Kazanın ardından olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, yaralanan Erdoğan Eren’i ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ölen sürücü Hüseyin Temiz’in cenazesi ise Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Yola savrulan ve boş olduğu öğrenilen tüpler ise belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Sesi duyarak evden çıkıp olay yerine geldiğini söyleyen bir kişi, kazaya müdahale ettiklerini, yaralı bir kişinin ambulansla hastaneye götürüldüğünü söyledi. Kaza nedeniyle kapanan yol, aracın çekiciyle kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, soruşturma başlattı. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Muğla\'da deprem

SONRAKİ HABER

Hıristiyanlar Paskalya bayramını kutluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...