19 Nisan 2014 18:56

Makam koltuğu çaycıya, mor koltuk başkana

Seçim çalışmalarında verdiği sözü yerine getiren Erciş Belediye Eş Başkanı Diba Keskin, makam koltuğunu belediye çaycısına vererek yerine dönmeyen mor renkli koltuk koydu.

Makam koltuğu çaycıya, mor koltuk başkana
Paylaş

Van Erciş Belediyesi’ni BDP’nin kazanmasının ardından Belediye Eş Başkanı Diba Keskin, makam koltuğunu belediye çaycısına verip yerine mor renkli ve dönmeyen koltuk koydu.

Ağabeyinin kendi imkânları ile yaptırdığı koltuğu makam odasına getiren Keskin, “Mor renk kadını temsil eden renktir. Bu koltuk halkın ve kadının koltuğu olacak. Halkımıza asla sırtımızı dönmeyeceğiz. Sorunlarına ortak olarak çözüm üreteceğiz” dedi. Eski koltuğu da belediyenin çaycısına veren Keskin, bundan sonra çalışmalarını mor renkli ve dönmeyen koltukta yapacağını sözlerine ekledi.

Eski makam koltuğunu alan belediye çaycısı Mehmet Tanrıverdi ise yıllardır karşısında hizmet ettiği koltuğa oturmanın sevinci içerisinde. İlk defa makam koltuğuna oturduğunu dile getiren Tanrıverdi, “BDP seçimi kazandıktan sonra başkanın seçim meydanlarında söylediği ‘O makam koltuğunu belediye çaycısına vereceğim’ sözü aklıma geliyordu. Bu gün koltuğumu aldım. Başkanıma çok teşekkür ederim” diye konuştu. (Van/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Zonguldak\'ta \'Özelleştirme köle ticaretidir\' yürüyüşü

SONRAKİ HABER

Pertek’te HDP’ye karşı AKP-CHP koalisyonu!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...