18 Nisan 2014 14:27

Sevimli Hayalet

Gündüzlerini tavan arasındaki bir sandıkta uyuyarak geçiren sevimli ve küçük gece hayaleti, gece olduğunda ise şatoda dolaşmaktaır. En büyük dileği gün ışığını görmek olan şirin hayalet, bu amacına nasıl ulaşacağını bilmemektedir. Bir gece Karl ve sınıf arkadaşları sevimli hayaletin yaşadığı şatoya doğru bir gezintiye çıkarlar ve sevimli hayaletin dünyada en çok istediği şeyin kapısını aralamasına yardımcı olurlar.

Sevimli Hayalet
Paylaş

Alain Gsponer’in yönettiği ve Jonas Holdenrieder, Emily Kusche, Nico Hartung ile Herbert Knaup’un oynadığı Sevimli Hayalet (Das Kleine Gespenst – The Little Ghost), 18 Nisan 2014’de Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 

 

Eulenstein Kalesi'nde yaşayan küçük gece hayaletinin en büyük dileği gün ışığında dünyayı görebilmektir. Çünkü gündüzleri tavan arasında sandığında uyur ve geceleri kalede dolaşır. Bunu gerçekleştirmek için tek arkadaşı baykuştan yardım ister ancak nasıl yapılacağını bulamazlar.
 
Birgün kaleyi Karl ve arkadaşları gezmeye gelir. Ve karşılaştıklarından sonra işler tamamen değişmiştir. Çünkü küçük hayalet ertesi gün öğlen saatinde uyanmıştır. Ancak ters giden şey artık siyah bir hayalettir ve herkee korku salmaya başlar. Bunu gören Karl, küçük hayalete yardım etmeye karar verir ve olaylar başlar.

ÖNCEKİ HABER

Yatağan işçilerine polis saldırısı

SONRAKİ HABER

İşçi özelleştirmeye karşı barikat oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...