18 Nisan 2014 14:11

Zor biraderler

Hızlı konuşan bir adam, kız arkadaşının çabuk sinirlenen polis ağabeyiyle birlikte Atlanta yollarında devriyeye çıktığında akıl almaz olaylarla karşılaşır. Artık gelecekteki karısını hak ettiğini kız arkadaşının ağabeyine kanıtlaması için hayatının en çılgın 24 saatinden sağ salim çıkması gerekmektedir. Ben, sonunda akademiye kabul edilince tecrübeli polisin saygısını kazandığını düşünür ve Angela’yla evlenmesi için onay vermesini ister.

Zor biraderler
Paylaş

Tim Story’nin yönettiği ve Ice Cube, Kevin Hart, John Leguizamo ile Bruce McGill’in oynadığı Zor Biraderler (Ride Along), 18 Nisan 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 

 

 

 

Bir lisede güvenlik görevlisi olarak çalışan bir video oyun bağımlısı Ben (Hart), hizmet madalyası sahibi disiplinli ve sert bir dedektif olan James’in (Cube) kız kardeşi Angela’ya (Tika Sumpter) aşıktır. Ancak James, geveze Ben'in kız kardeşini hak etmediğini düşünmektedir, bu nedenle birlikte olmalarına karşı çıkar. Ben ise kendini kanıtlayabilmek için her şeyi yapmaya, hatta polis olmaya bile razıdır.
Ben, sonunda akademiye kabul edilince tecrübeli polisin saygısını kazandığını düşünür ancak James, öğrencisini korkutmak üzere tasarlanan bir devriye görevine davet eder. Ama bu çılgın gece kendilerini Atlanta'nın en kötü suçlusuna götürdüğünde James, yeni ortağının hızlı konuşmasının en az üzerine gelen kurşunlar kadar tehlikeli olduğunu görecektir.

ÖNCEKİ HABER

Ayrışmaya karşı birlik olmak için 1 Mayıs’a

SONRAKİ HABER

Festivalde yarın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...