18 Nisan 2014 13:48

AKP'nin ormanını arayan Vali, çalı çırpı buldu!

Ardahan'da merkeze bağlı Sugöze Köyü'ndeki hatıra ormanını görmek isteyen Vali Seyfettin Azizoğlu, hayal kırıklığı yaşadı. Ardahan Belediye Başkanı AKP'li Faruk Köksoy'la birlikte araziyi gezen Vali, geçen yıl dikilen binlerce fidanın hayvanların otlatılması yüzünden tahrip edildiğini ve çalılardan başka bir şey kalmadığını gördü.

AKP\'nin ormanını arayan Vali, çalı çırpı buldu!
Paylaş

Ardahan'da merkeze bağlı Sugöze Köyü'ndeki hatıra ormanını görmek isteyen Vali Seyfettin Azizoğlu, hayal kırıklığı yaşadı.

Ardahan İl Özel İdaresi'nin 2014 yılı çalışma sezonu için hazırlanan törenine katılmak üzere merkeze bağlı Ağzıpek Köyü'ne giden Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Belediye Başkanı AKP'li Faruk Köksoy ve Orman İşletme Müdürü Ethem Kara ile birlikte Sugöze Köyü'ndeki 6 dönümlük, etrafı çitlerle çevrili orman alanında incelemede bulundu.

Geçen yıl dikilen binlerce fidanın hayvanların otlatılması yüzünden tahrip edildiğini ve çalılardan başka bir şey kalmadığını gören Vali Azizoğlu, Orman İşletme Müdürü Ethem Kara'ya "Fidanlar nerede?" diye sordu. "Hayvanlar tarafından tahrip edilmiş" yanıtı alan Vali Seyfettin Azizoğlu, bu yıl yeniden ağaçlandırılma yapılması ve bunların iyi bir şekilde korunması için gereken önlemlerin alınması talimatı verdi. (DHA)

AKP ormancılıkta değil ama yalanda dünya birincisi olur!

Ormanları talan kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

ÖNCEKİ HABER

Çağrı merkezi şirketlerine operasyon: 300 gözaltı

SONRAKİ HABER

Festivalde, Köprüde Buluşmalar ödülleri sahiplerini buldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...