15 Nisan 2014 08:35

Memphis Playoff’ta

NBA’de Batı Konferansı’nda Playoff’un son sırası Memphis Grizzlies’in oldu. Grizzlies, final niteliğindeki maçta 8.’lik için mücadele ettiği rakibi Phoenix Suns’ı deplasmanda 97-91 yendi.

Memphis Playoff’ta
Paylaş

NBA’de Batı Konferansı’nda Playoff’un son sırası Memphis Grizzlies’in oldu. Grizzlies, final niteliğindeki maçta 8.’lik için mücadele ettiği rakibi Phoenix Suns’ı deplasmanda 97-91 yendi. Geçtiğimiz sezon Lionel Hollins yönetiminde Batı Konferans finaline çıkarak büyük bir sürprize imza atan Grizzlies, yeni sezonda Hollins’in yerine David Joerger’i göreve getirmişti. Geçtiğimiz yıl “En İyi Savunmacı” ödülünü alan pivot Marc Gasol’un sakatlığının da etkisiyle sezona kötü giren ve ilk 34 maçında 15 galibiyet alabilen Grizzlies, daha sonra çıktığı 47 maçın 34’ünü kazandı ve Playoff’a katılma hakkını elde etti. Phoenix karşısında Zach Randolph 32 sayı 9 ribauntla yıldızlaşırken, Mike Miller da kenardan gelerek 6’da 5 üçlük isabetiyle 21 sayı attı.
Batı’da Playoff sıralaması için önemi büyük olan bir diğer maçta ise Houston Rockets, San Antonio Spurs’u 104-98 yendi ve 4. sırayı korudu. Bu, Rockets’ın Playoff ilk turunda Portland Trail Blazers’a karşı ev sahibi avantajını koruması anlamına geliyor.
Doğu Konferansı’nda ise Miami Heat, LeBron James ve Chris Bosh’u dinlendirerek bir nevi birincilik yarışı için beyaz bayrak çektiği maçta Washington Wizards’a 114-93 yenildi. Bu sonuçla Indiana Pacers, Doğu Konferansı liderliğini ve olası bir Doğu Finali’nde ev sahibi avantajını garantiledi.
Gecenin diğer maçlarında şu sonuçlar alındı: Philadelphia 76’ers-Boston Celtics 113-108 * Toronto Raptors-Milwaukee Bucks 110-100 * Atlanta Hawks-Charlotte Bobcats 93-95 * Chicago Bulls-Orlando Magic 108-95 * New Orleans Pelicans-Oklahoma City Thunder 101-89 * Utah Jazz-Los Angeles Lakers 104-119 * Golden State Warriors-Minnesota Timberwolves 130-120. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Suriye ordusu, tarihi Hıristiyan kasabasında kontrolü ele aldı

SONRAKİ HABER

İstanbul\'da 4.5 saatlik elektrik kesintisi uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...