10 Nisan 2014 10:58

Tabiat Parkı'nda yol açmak için ağaç kıyımı

Bolu Orman ve Su İşleri Müdürlüğü tarafından Gölcük Tabiat Parkı'nın girişine ikinci bir yol açmak için iş makineleriyle onlarca ağaç kesildi. Yetkililer, 'Gölcük Tabiat Parkı'na giriş çıkışı sağlayan yol yetersiz kalıyordu. Bundan sonra mevcut yol sadece girişler için, yeni açılacak yol ise çıkışlar için kullanılacak' dedi.

Tabiat Parkı\'nda yol açmak için ağaç kıyımı
Paylaş

Bolu Orman ve Su İşleri Müdürlüğü tarafından Gölcük Tabiat Parkı'nın girişine ikinci bir yol açmak için iş makineleriyle onlarca ağaç kesildi.

Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'nın girişindeki yola alternatif bir yol açmak için proje hazırlandı. Bolu Orman ve Su İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında tabiat parkının giriş kontrol noktasının önündeki ormanlık bölgenin içerisine yol açmak için iş makineleriyle çalışma başlatıldı. Gölcük'ten çıkacak araçların kullanması için açılacak yaklaşık 200 metrelik yol kapsamında tabiat parkının girişinden Seben-Bolu karayoluna kadar inen bölümde yer alan ağaçların tamamı kesildi. Kesilen ağaçlar kamyonlara yüklenerek tomruk deposuna götürüldü.

Gölcük Tabiat Parkı'nın işletmeciliğinin Bolu Belediyesi tarafından yapıldığını belirten yetkililer, "Gölcük Tabiat Parkı'na giriş çıkışı sağlayan yol yetersiz kalıyordu. Bundan sonra mevcut yol sadece girişler için, yeni açılacak yol ise çıkışlar için kullanılacak" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

ABD ve Fransa savaş gemileri Marmara\'da

SONRAKİ HABER

AKP\'de \'paralel ihraç\'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...