04 Nisan 2014 15:07

Çocuk Büyütme Rehberi

Valentine ve kızı arasındaki hikâye, Valentine’in bir gün kapısının çalınmasıyla başlar. O güne kadar kızı olduğunu bilmeyen çapkın adam, karşısında eski sevgilisini görür. Bebeği bırakıp giden genç kadın Valentine’nin hayatını tamamen değiştirecektir. Tüm alışkanlıkları, yaşam şekli artık küçük bir kızın büyütülmesi ve onun mutlu olması için değişen çapkın genç adamın müthiş serüveni beyazperdeye taşınıyor.

Çocuk Büyütme Rehberi
Paylaş

Eugenio Derbez’in yönettiği ve Eugenio Derbez, Jessica Lindsey, Loreto Peralta ile Daniel Raymont’un oynadığı Çocuk Büyütme Rehberi (Instructions Not Included), 04 Nisan 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.

 

 

 

 

Valentin'in (Eugenio Derbez) hayatı, eski sevgilisinin bir gün gelip ona kızını getirdikten sonra kaçmasıyla tamamen değişecektir. Bebekle tek başına kalan Valentin, zamanla kızına alışır, ona hem annelik hem de babalık eder. Kızının annesini bulmak için Los Angeles'a taşınır, orada iyi bir dublör olarak kendini ispat eder. Ancak kızı büyüdükçe annesinin yokluğunu aramaya, onu hayali kavramlarla özdeşleştirmeye başlar. İşte o zaman Valentin, kızının annesini bir an önce bulması gerektiğini anlar. Dram ve komedinin iç içe geçtiği bir hikaye...
 

ÖNCEKİ HABER

Aşk Oyunu

SONRAKİ HABER

Kan Kokusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa