23 Mart 2014 20:53

AKP mitingi sonrası bir kadına saldırı

Öfkeli miting katılımcısı bir kadına saldırarak kadını itekledi, görüntü çeken haberciyi ise tekmeledi.

AKP mitingi sonrası bir kadına saldırı
Paylaş

Öfkeli miting katılımcısı kadını itekledi, haberciyi tekmeledi. Onun öfkesinin önüne yine mitinge katılan diğer kişiler geçti.

Miting alanından dağılan grupta bulunan bazı kişilerin köprü üzerinde bulunan bir kadının bulunduğu yöne doğru "kıskananlar çatlasın" diye slogan attıkları görüldü.

Geçişini sürdüren gruptan çıkan bir miting katılımcısı bu kadının üzerine yürüyüp itekledi. Kadının "evime gitmek istiyorum" diye bağırdığı anlarda bu kişiyi durdurmak için araya girenler de mitinge katılıp dönenler oldu, kadının daha fazla iteklenmesine izin vermediler. Öfke bu kez o sırada çekim yapan habercilere yöneldi ve tekmeli saldırıya dönüştü. Araya yine diğer kişiler girdi ve öfkeli kişiyi uzaklaştırdı.

METROLAR MİTİNGÇİLERE BEDAVA

AKP’nin Yenikapı’daki mitingine sabah saatlerinden itibaren binlerce kişi halk otobüsü ve deniz otobüsleriyle alana taşındı. Saat 17.00 sularında başlayan mitingden ayrılan partililer metro ve Marmaray istasyonlarına yöneldi. Marmaray girişinde biriken yüzlerce kişi, tren geldikçe içeri alındı. Yenikapı’dan Aksaray metrosuna yürüyenler metro girişinde izdiham oluşturdu. Güvenlik görevlileri kapıları kapattı. Metro gelince kapılar açıldı. Mitingden dağılanlar ücretsiz olarak giriş yaptı.

ÇEŞİTLİ İLLERDEN MİTİNGE İNSAN TAŞINDI

AKP’nin Yenikapı mitingine İstanbul’un her yerinden halk otobüsleri, özel otobüsler ve deniz otobüsleriyle vatandaş taşındı. Bunun yanında çeşitli plakalı otobüsler dikkat çekti.

İstanbul Yenikapı’da miting yapan Başbakan Erdoğan’ı dinlemeye gelenler alanı doldurdu. Sabah saatlerinden itibaren halk otobüsleri ve deniz otobüsleriyle parti bayrağı taşıyan binlerce kişi Yenikapı’ya getirildi. Vatandaşları indirdikten sonra yol kenarına park eden ve parti bayraklarıyla süslenmiş çevre illerden gelen otobüsler dikkat çekti.
(İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Belediye çalışanları nasıl bir belediye istiyor?

SONRAKİ HABER

Akhisar\'ı 3-0 mağlup eden Beşiktaş 2. sıraya yükseldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa