19 Mart 2014 21:29

'BDP’ye verilen oy barışadır'

BDP Tarsus Belediye Eş Başkan Adayları Seher Peşmen ve Mehmet Alış, seçim çalışmalarına hızla sürdürüyorlar. Seher Peşmen ve Mehmet Alış, partililer ile birlikte Tarsus Yarenlik Alanı, Caminur Mahallesi, Anıt Mahallesi ve Mithatpaşa Mahallesi esnaflarını ziyaret etti.

\'BDP’ye verilen oy barışadır\'
Paylaş

Burak ŞEFKAT
Mersin


BDP Tarsus Belediye Eş Başkan Adayları Seher Peşmen ve Mehmet Alış, seçim çalışmalarına hızla sürdürüyorlar. Seher Peşmen ve Mehmet Alış, partililer ile birlikte Tarsus Yarenlik Alanı, Caminur Mahallesi, Anıt Mahallesi ve Mithatpaşa Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılanan eş başkan adayları, esnafın sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümünün halk olduğunu dile getirdiler. Esnaf üzerindeki belediye vesayetinin kalkacağını ifade eden eş başkan adayları, esnaftan alınan zorunlu bağışların son bulacağını  belirttiler.

SEÇİME İKİ ANLAYIŞ GİRİYOR

Seçim çalışmalarına Tarsus’un Akarsu köyünde, Akarsu ve Halitağa köylerinde yaşayan yurttaşların şenliğiyle devam eden eş başkan adayları coşku ile karşılandı. Şenlik boyunca yurttaşlarla halay çeken eş başkan adayları, daha sonra halka seslendiler. İlk olarak halka seslenen Seher Peşmen, seçim sürecine değinerek, “Seçime hırsızlığı, yolsuzluğu ve ayrımcılığı prensip edinen anlayış ile barışı, özgürlüğü, kardeşliği ve halkı prensip edinen anlayış giriyor. Nerede duracağımızı bilmeli ve BDP’ye vereceğimiz her oyun barışa verildiğini aklımızdan çıkarmayalım” dedi. Mehmet Alış ise,“Tarsus’ta halk 30 Martta diğer partileri geldikleri yere gönderecek, barışa, demokrasiye duyulan özlem gereği, BDP ile birlikte halkların kardeşliğinin temelini tüm Türkiye’de atacaktır” dedi.  Ardından eş başkan adayları çalışmalarına ev toplantıları ve kahve toplantıları ile devam etti   


 

ÖNCEKİ HABER

Hilmi Haşal’a mektup

SONRAKİ HABER

Ukrayna, askerlerini Kırım\'dan çekiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa