07 Mart 2014 13:16

CHP: Meclise gidelim fezlekeler okunsun

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP, BDP, HDP ve bağımsız milletvekillerine 26 Mart tarihinde fezlekelerin okunması için Meclis’te olmaları için çağrıda bulunarak, 'En geç 26 Mart günü CHP Grubu TBMM’de fezlekelerin okunması için hazır olacaktır. Diğer siyasi partilerimiz de buna destek verirse fezlekeler okunmuş olur' dedi.

CHP: Meclise gidelim fezlekeler okunsun
Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP, BDP, HDP ve bağımsız milletvekillerine 26 Mart tarihinde fezlekelerin okunması için Meclis’te olmaları için çağrıda bulunarak, “En geç 26 Mart günü CHP Grubu TBMM’de fezlekelerin okunması için hazır olacaktır. Diğer siyasi partilerimiz de buna destek verirse fezlekeler okunmuş olur” dedi.

Hamzaçebi, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında muhalefet partilerine 26 Mart’ta Meclis’te olmaları konusunda çağrıda bulunarak şöyle dedi:
“CHP grubu olarak fezlekelerin TBMM’de okunması için hazırız. Olağanüstü toplantıysa olağanüstü toplantı. Meclis’in son haftasında yani 26 Mart tarihinde açık olacağı dikkate alınarak o tarihte fezlekelerin okunmasıysa o tarihte okunması için TBMM’de hazırız. CHP Grubu olarak hem olağanüstü toplantı için hem 26 Mart tarihindeki TBMM toplantısı için biz hazırız. Ancak toplantı yeter sayısının yani 184 sayısının sağlanabilmesi için diğer muhalefet partilerine ve bağımsızların CHP’nin bu tutumuna destek vermeleri gerekiyor. En geç 26 Mart tarihli oturumunda diğer muhalefet partilerin ve bağımsızların da olması gerektiğini düşünüyorum. En geç 26 Mart günü CHP Grubu TBMM’de fezlekelerin okunması için hazır olacaktır. Diğer siyasi partilerimiz de buna destek verirse fezlekeler okunmuş olur.” (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

Çetin Emeç mezarı başında anıldı

SONRAKİ HABER

TİB, 2 yılda 500 bin kişiyi dinlemiş

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa