16 Şubat 2014 22:36

Yerinde ve halkçı kentsel dönüşüm

Halkların Demokratik Partisinin (HDP) İzmir’de seçim çalışmaları mahallelerde halk toplantıları ile devam ediyor. HDP Çiğli Egekent Halk Meclisinin düzenlediği kahvaltıda Egekent halkı seçim öncesi bir araya geldi.

 Yerinde ve halkçı  kentsel dönüşüm
Paylaş

Halkların Demokratik Partisinin (HDP) İzmir’de seçim çalışmaları mahallelerde halk toplantıları ile devam ediyor. HDP Çiğli Egekent Halk Meclisinin düzenlediği kahvaltıda Egekent halkı seçim öncesi bir araya geldi. Egekent kent kahvesinde gerçekleşen kahvaltıda mahalleliler kendi hazırladıkları yiyecekleri getirirdi. Kahvaltıya HDP İl Yöneticileri, HDP İzmir Büyükşehir eş başkan adayları ve Çiğli Belediye eş başkan adayları da katıldı.

Kahvaltıda konuşan Çiğli Belediyesi Eş Başkan Adayı Yalçın Karaaslan, Çiğli’nin sorunlarının başında kentsel dönüşüm, imarsızlık ve kadınlar ile yaşlılara özgü yaşam alanlarının olmadığını belirterek, Çiğli için yerinde ve halkçı bir kentsel dönüşümün gerçekleştireceklerini söyledi. HDP İzmir Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Pınar Türk de kadınların da partisi olduğunu belirterek, parti içerisindeki kadınların eşit temsiliyetine değindi.

HDP İzmir Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Osman Özçelik de HDP’nin sistem partilerine alternatif olarak kurulduğunu hatırlatarak “CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun maskesini indirdiğinizde Recep Tayip Erdoğan’ın yüzünü, o maskeyi de indirdiğiniz de Devlet Bahçeli’nin yüzünü göreceksiniz. Tek amaçları sermayeye hizmet etmek ve Kürt sorunun savaşçı yollardan çözmektir” dedi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Hırsızlık, yolsuzluk ve rant olmayacak

SONRAKİ HABER

Mısır’da Tamarrud bölündü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...