24 Ocak 2014 13:58

Köfte Yağmuru 2

İlk filmde Flint, suyu yiyeceğe dönüştüren bir makine icat etmişti. Devam filmindeyse Flint, durdurduğunu sandığı icadının halen çalışmakta olduğunu öğrenir. Bu sefer dünyayı, makinesinin yarattığı hayvan-yiyecek karışımı mutant yaratıklardan kurtarmaları gerekmektedir.

Köfte Yağmuru 2
Paylaş

Cody Cameron, Kris Pearn’ın yönettiği ve Anna Faris, Neil Patrick Harris, Bill Hader ile Andy Samberg’in seslendirdiği animasyon film Köfte Yağmuru 2 (Cloudy With A Chance Of Meatballs 2), 24 Ocak 2014′de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 

 

FİLMİN KONUSU:

Flint Lockwood, suyu yiyeceğe dönüştüren bir makine icat etmişti. Flint’in amacı insanları mutlu etmekti ancak işler kontrolden çıkınca filmin sonunda Flint makinesini imha etmek zorunda kalmıştı. Cody Cameron ve Kris Pearn ikilisinin yönettiği KÖFTE YAĞMURU 2’deyse Flint, durdurduğunu sandığı icadının evrimsel bir işlev bozukluna neden olarak halen çalışmakta olduğunu öğrenir. Flint ve arkadaşlarının bu sefer dünyayı, makinesinin yarattığı hayvan-yiyecek karışımı mutant yaratıklardan kurtarması gerekmektedir.

ÖNCEKİ HABER

KESK davası Pazartesi gününe ertelendi

SONRAKİ HABER

12 Yıllık Esaret

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...