07 Ocak 2014 00:31

Motorcu boyama oyunu

Oyun sitemizden hepinize merhabalar. Sevgili arkadaşlar sizler için çok güzel oyunlar hazırladık. Oyunlar arasında araba, traktör, çiftlik oyunları boyayabilirsiniz. Hazırlamış olduğumuz bütün oyunlarımızı çok kolay bir biçimde bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz.

Motorcu boyama oyunu
Paylaş

Oyun sitemizden hepinize merhabalar. Sevgili arkadaşlar sizler için çok güzel oyunlar hazırladık. Oyunlar arasında araba, traktör, çiftlik oyunları boyayabilirsiniz. Hazırlamış olduğumuz bütün oyunlarımızı çok kolay bir biçimde bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Arkadaşlar sizler için devamlı olarak çalışıp güzel oyunlar bulup güncellemeye çalışıyoruz. Sizin bu ilgi ve alakalarınızı gördükçe biz de sizleri güzel oyunlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Sitemizin bünyesinde bulunan sayısız oyunlarımızı kendi aralarında kategorilere ayırarak sizlerin oyunlara daha rahat ulaşmanızı sağladık. Her yaş gurubunun kendine uygun bulabileceği birçok oyunumuzu vardır. Ayrıca her iki cinsiyetin zevkine hitap edecek oyunlarımız mevcuttur.

Oyunlarımızı arasında bulunan motorcu boyama oyunumuzu oynayarak çok keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.  Motorcu boyama oyununu açmanız için, oyun sitemizin ana sayfasının yan tarafındaki kategorilerimizden boyama oyunları kategorisini tıklayın ve oyunu seçin. Oyunu seçtikten sonra oyunun yan tarafındaki oyunu oyna butonunu tıklayın ve çok kısa sürede oyunu açıp oynamaya başlayın. Tüm boyama oyunlarından çok daha güzel olan bu oyunumuzda çok sevdiğiniz bir çizgi film kahramanı sünger bob ile beraber boyama yapacaksınız. Sünger bob boyama işini pek beceremediği için sizin yardımınıza ihtiyaç duyuyor. Oyunda çok karizmatik bir motorcunun katıldığı motor yarışması turnuvasından birinci olduktan sonra motoruyla verdiği renksiz resmi hayal gücünüzü kullanarak renklendireceksiniz. Resim ekranın sağ tarafında bulunur. Ekranın sol tarafında da boyalar vardır. Boyaları elinizin altında bulunan boya fırçasıyla alıp resmin istediğiniz bölümünü boyayacaksınız. Resmin tamamını boyadıktan sonra, resmin altındaki, resmi tamamla düğmesine basın ve gelen yeni ekranda resminizi kaydedin. Oyunu tekrar oynamak istediğinizde ise tekrar oyna butonuna basın yeni baştan oynayın. Listelerimize bakarak aralarından Pepee Oyunlarını da bulabilirsiniz. Hepinize bu güzel oyunda iyi eğlenceler dileriz. Bizden ayrılmayın.   
 

ÖNCEKİ HABER

İtalya’nın kralı Juve

SONRAKİ HABER

İzmir merkezli yolsuzluk operasyonu: 25 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...