04 Ocak 2014 16:30

Coşar’ın vurulma anı görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’da Gezi eylemleri sırasında polisin attığı gaz bombasıyla yüzünden yaralanarak bir süre yoğun bakımda kalan Emek Gençliği Yöneticisi Mutlu Coşar’ın vurulma anının görüntüleri ortaya çıktı.

Coşar’ın vurulma anı görüntüleri ortaya çıktı
Paylaş

Suat İNAL
Ankara


Ankara’da Gezi Parkı eylemleri sırasında polisin attığı gaz bombasıyla yüzünden yaralanarak bir süre yoğun bakımda kalan Emek Gençliği Yöneticisi Mutlu Coşar’ın vurulma anının görüntüleri ortaya çıktı.
Gezi Parkı eylemine yapılan saldırının ardından 1 Haziran günü Ankara’da Kızılay ve çevresinde yapılan eylemlere polis sert şekilde saldırmış, çok sayıda kişi yaralanmıştı. Polis kurşunuyla yaralanan Ethem Sarısülük 14 gün sonra hayatını kaybetmişti. Aynı gün, Emek Gençliği Yöneticisi Mutlu Coşar da Kızılay’da gaz bombasıyla yüzünden yaralanmıştı. Coşar’ın yaralandığı ana dair bir görüntü video sitesi Youtube’da paylaşıldı.
Görüntülerde polisin GMK Bulvarı üzerinde TOMA ile saldırısı sürerken, Coşar’ın yere yığılma anı net bir şekilde görülüyor.
Saldırı, Sarısülük’ün vurulduğu yerin yaklaşık 100 metre yakınlarında meydana geliyor.
Görüntülere göre Coşar’ı yaralayan gaz fişeği polislerin bulunduğu yönden geliyor. Vurulmasının ardından çevredekiler tarafından taşınarak olay yerinden uzaklaştırılan Coşar’ın bilincinin yerinde olmadığı da görüntülerde yer alıyor.

ÖNCEKİ HABER

BDP-HDP heyeti haftaya Öcalan\'la görüşecek

SONRAKİ HABER

\'Silah yüklü TIR\' iddiası AB gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...