19 Aralık 2013 07:36

İzmir Emniyeti'nde de görev değişikliği

İstanbul'daki yolsuzluk operasyonunun ardından İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri, Trabzon ve Kocaeli’den sonra İzmir Emniyet Müdürlüğünde de 4 şube müdürü ile 2 ilçe emniyet müdürünün görev yeri değişti.

İzmir Emniyeti\'nde de görev değişikliği
Paylaş

İstanbul'daki yolsuzluk operasyonunun ardından İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri, Trabzon ve Kocaeli’den sonra İzmir Emniyet Müdürlüğünde de 4 şube müdürü ile 2 ilçe emniyet müdürünün görev yeri değişti.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İzmir İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 şube müdürü ile 2 ilçe emniyet müdürünün görev yeri değişti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Emin Göktaş ve Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil İbrahim Güzel görevlerinden alındı. Görevden alınan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu'nun yerine Foça İlçe Emniyet Müdürü Bahadır İçmeyiz, Mali Şube Müdürü Emin Göktaş'ın yerine Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Bora Köprü ve Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil Güzel'in yerine Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya atandı.

İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın imzaladığı yeni görevlendirme ile birlikte görevden alınan Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil İbrahim Güzel Adnan Menderes Havalimanı'na Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Emin Göktaş ise Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne atandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı açıklamada  "...değişiklikler valilerimizin şu anda görevi kötüye kullanma anlayışından hareketle orada kendilerinin bir defa bir tasarrufudur. Buna yetkisi vardır. Bu çok daha farklı illere sıçrayabilir. Nerede buna benzer şeyler varsa, gereğini anında bunun yanında emniyet genel müdürlüğümüz içişleri bakanlığımız anında yapacaklardır. Bu iş anlaşılıyor ki böyle bir siyasi noktadaki mühendisliktir. Biz buna fırsat vermeyeceğiz" demişti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yolsuzluk operasyonunda serbest bırakılanların sayısı 9\'a yükseldi

SONRAKİ HABER

Yolsuzluk operasyonunda Egemen Bağış görüntüleri de çıktı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...