28 Haziran 2016 06:31

Dicle'de polis aracı geçerken patlama: 1 polis öldü 7 yaralı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasındaki patlamada, 2'si polis 8 kişi yaralandı. Polislerden biri hayatını kaybetti.

Paylaş

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi Ergani Caddesi üzerinde polis aracının geçişi sırasında büyük bir patlama meydana geldi.

Saat 10.10 sıralarında meydana gelen patlamanın, polis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcının patlatılması mı, yoksa bomba yüklü aracın patlatılmasından mı kaynaklandığı araştırılıyor.

Diyarbakır Valiliği, Dicle'de polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlama ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Valilik açıklamasında “İlimiz Dicle ilçesi, Ergani Caddesi, Hastane civarında bir patlama meydana gelmiştir. Olayda ilk belirlemelere göre 1’i ağır olmak üzere 2 polis memurumuz ve 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.” denildi.

YARALI POLİS HAYATINI KAYBETTİ

Bombalı saldırıda ağır yaralanan polis hayatını kaybetti.  Saldırıda yaralanan 2 polis helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınmıştı. Burada durumu ağır olan bir polis, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saldırıda yaralanan 1 polis ile 6 sivilin tedavileri sürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yüksekova'da yeniden inşa edilen eve 'yıkım' kararı

SONRAKİ HABER

Hilal Nesin: Tutuklamalar ülkenin normali oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa