26 Haziran 2016 12:11

Otobüs saldırganı adliyede

Ankara Kuzey Çevre Yolunda Diyarbakır, Van ve Kars'a giden 3 yolcu otobüsüne silahlı saldırı düzenlenleyen Adnan Bilecen adliyeye sevk edildi.

Paylaş

Diyarbakır, Van ve Kars'a giden 3 yolcu otobüsüne silahlı saldırı düzenlenleyen Adnan Bilecen polisle girdiği çatışma sonucu gözaltına alınmıştı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen A.B.'nin "mala zarar verme, kasten yaralama, ateşli silahlar kanununa muhalefet, güveni kötüye kullanma, taksirle yaralama, genel güvenliği kasten tehlikeye sokma, cinsel saldırı, hakaret, başkasına ait kimlik kullanma, konut dokunulmazlığını ihlal, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve suç uydurma" olmak üzere toplam 24 suç kaydı olduğu belirlendi.

Bilecen emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Bilecen basın mensuplarının, yolcu otobüslerine neden ateş açtığı yönündeki sorularına sessiz kalmayı tercih etti.

Bilecen’ nin eşinden ayrı yaşadığı ve son 2 hafta içinde kayın pederine ait iş yerine 6 kez silahlı saldırı gerçekleştirdiği belirtildi. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Van’da kayyım ve Lice’deki orman yangınlarına karşı çağrı

SONRAKİ HABER

Paralel yapı iddiasıyla 15 polise tutuklama istemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...