24 Haziran 2016 18:05

Urfa’da 6 kişi serinlemek isterken boğuldu

Urfa merkez ile Harran ve Birecik ilçelerinde sıcak havada serinlemek için suya giren 6 kişi boğularak öldü.

Paylaş

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkması üzerine sıcaktan bunalan 14 yaşındaki Hasan Yürekli ile 16 yaşındaki Bilal Mol, Urfa merkez ilçe Karaköprü’ye bağlı Küçükalanlı Mahallesinde biriken su göledine girdi. 2 arkadaş bir süre sonra altı balçık olan gölete saplanmaları sonucu boğularak öldü. Gölette giren gençlerin elbiseleri bulan çevredeki vatandaşların araması sonucu 2 gencin cesedi sudan çıkarıldı.

Aynı dakikalarda Birecik ilçesinde serinlemek için Fırat Nehrine giren 17 yaşındaki Hakan Canpolat ile aynı yaştaki Müslüm Bozkurt isimli arkadaşlar da, iyi yüzme bilmedikleri için bir süre sonra suda gözden kayboldu. Olayı fark edip gençler için seferber olan vatandaşlar bot ve yatla arama yaptıkları nehirde arkadaşların cansız cesedi suda çıkarıldı.

Harran ilçesine bağlı Kudeme Mahallesi yakınlarında dün akşam saatlerinde DSİ’ye ait sulama kanalına düşen 8 yaşındaki Ali K.'nin, cansız cesedi yakınları tarafından suda bulundu.

Bugün akşam saatlerinde Balaban Köprüsü yakınındaki evlerinin yanından geçenn DSİ’ye ait sulama kanalına düşen 6 yaşındaki Hamit Fidan akıntıya kapılarak boğuldu. Olay yerine sevk edilen sualtı dalgıç polislerince kanaldan çıkartılan küçük çocuğun cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Lice'de gözaltına alınan 80 kişi karakola götürüldü

SONRAKİ HABER

Muş'ta sel: Anne ve çocuğu öldü, 5 aylık bebek kayboldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa