29 Mayıs 2016 21:42

Kontra hesap Külter'in infaz edildiğini ileri sürdü

Hurşit Külter'in gözaltına alındığını duyuran özel harekatçılara ait hesap, yeni bir paylaşımla Külter'in infaz edildiğini ileri sürdü.

Paylaş

DBP Şırnak İl Yöneticisi Hurşit Külter'in gözaltına alındığını iki gün önce sosyal medya hesabından paylaşan özel harekatçılara ait "BÖF @Tweet_Guneydoğu" hesabından bu kez Külter'in infaz edildiğine dair yeni bir paylaşımda bulunuldu.

Daha önce gözaltına alındığını "Kamera karşısında özyönetim ilan eden Hurşit Külter bugün şortlandla biraz gezince muhbir oldu" ve "Hurşit bu gün Yenimahalle'de M16 silahı ile kanalizasyon çukurunda gözaltına alındı" şeklinde duyuran söz konusu hesap, yeni bir paylaşımda bulunarak Külter'in infaz edildiğini ileri sürdü.

Külter'den son haber alınan ve ailesine gönderilen "Etrafım sarıldı hakkınızı helal edin" mesajını paylaşan "BÖF @Tweet_Guneydoğu" hesabı "Kamera karşısında özyönetim ilan eden Hurşit Külter kanalizasyon çukurunda böyle helallik istemiş şimdi cehennemde" yazdı.

Külter'in gözaltına alındığı özel harekâtçılar tarafından kabul edilirken, İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma 2 gündür tüm girişimlere rağmen iddiayı kabul etmiyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Asker, Roboskililerin hastaneye girmesini engelliyor

SONRAKİ HABER

Hesabı sorulmayan katliam: Roboskî

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...