29 Mayıs 2016 17:17

Devlet koruması altındayken katledildi!

24 yaşındaki Esra Gövem, bir süre önce boşandığı eşi 25 yaşındaki Tolga Y. tarafından iki yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, hakkında koruma kararı bulunan 24 yaşındaki Esra Gövem, bir süre önce boşandığı eşi 25 yaşındaki Tolga Y. tarafından iki yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Zanlı Tolga Y., saat 11.00 sıralarında mahkemenin hafta sonlarında görmesine izin verdiği kızı E.Y’yi almak için Esra Gövem’in oturduğu Camivasat Mahallesi 32. Sokak’taki evine gitti. Çocuğu vermek için apartmanın önüne çıkan Esra Gövem Tolga Y’nin bıçaklı saldırısına uğradı. İkisi kalbine, biri de göğsüne olmak üzere üç bıçak darbesiyle yaralanan Gövem, Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay Körfez Polis Merkezi’ne 200 metre uzaklıkta meydana gelirken, Esra Gövem’in boşandığı eşi tarafından tehdit edildiği için hakkında koruma kararı bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan Tolga Y’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. (Balıkesir/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Gizlilik kararına inat herkes İstanbul Adliyesi’ne

SONRAKİ HABER

Atık kağıt işçileri yönetmelik istiyor!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...