28 Mayıs 2016 19:15

Adana Demirspor'u penaltılarla geçen Alanyaspor Süper Lig'de

PTT 1. Lig'de Süper Lig'e çıkma maçında Multigroup Alanyaspor penaltılara kalan maçta Adana Remirspor'u 4-2 yenerek Süper Lige çıktı.

Paylaş

 PTT 1. Lig'de Süper Lig'e çıkacak son ekip Konya'da Multigroup Alanyaspor ile Adana Demirspor karşılaşmasının ardından belli olurken, normal süresi ve 30 dakikalık uzatmalar 1 - 1 sona erdi. Süper Lig'e çıkan takımı ise penaltılar belirlerken rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Multigroup Alanyaspor tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıktı.

PENALTILARDA MULTİGROUP ALANYASPOR GÜLDÜ

Adana Demirspor'dan Pote ve Multigroup Alanyaspor'dan Emre Akbaba'nın golleriyle normal süresi ve uzatmaları 1 - 1 biten final maçında Süper Lig'e çıkan 3. takımı penaltı atışları belirledi.

Penaltı vuruşlarında ilk atışı Adana Demirspor yaparken Pote topu üstten dışarı gönderdi. Multigroup Alanyaspor'da ise Barış vuruşunu gol yapamadı. Adana Demirspor'dan Abdulkadir ikinci penaltıyı da kaçırınca, Multigroup Alanyaspor'da Galip Güzel topu ağlara göndererek dengeyi bozdu.
Ardından atılan penaltılarda Adana Demirspor'dan Tiago Bezerra vuruşunu gol yaptı. Multigroup Alanyaspor'da ise Emre Akbaba penaltıyı gole çevirerek dengeyi takımı adına yine bozdu. Adana Demirspor'dan Hüseyin Kala penaltıyı kaçırdı, Multigroup Alanyaspor'dan ise Sinan Özkan topus ağlara göndererek skoru 4-2 yaptı ve takımını Süper Lig'e taşıdı.

Böylece PTT 1. Lig'de normal sezonu ilk iki sırada bitiren Adanapor ve Kardemir Karabükspor'dan sonra 2016 - 2017 Sezonu'nda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek 3. takım Multigroup Alanyaspor oldu. (CİHAN)
 

ÖNCEKİ HABER

Külter'in ailesi savcılığa başvurdu

SONRAKİ HABER

‘Ötekiler’ Abhazya’da buluşuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...