28 Mayıs 2016 13:05

Tuzla'da kayıp kadın öğretmenin cesedi bulundu

Tuzla'da, dün öğle saatlerinden sonra haber alınamayan öğretmen Fatma Kayıkci'nin cansız bedeni bulundu. 

Paylaş

Tuzla'da, dün öğle saatlerinden sonra haber alınamayan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nin cansız bedeni bulundu.

Evinin yakınındaki ağaçlık alanda cesedi bulunan kadının yakınları olay yerine koştu. Acılı yakınları gözyaşı dökerken polisin incelemesi devam ediyor.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ 

Öğretmen Fatma Kayıkçı’nın cesedi üzerinde yapılan ilk incelemede bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Giyinik olarak bulunan cesedin üzerindeki bıçak darbelerinin sayısı ise yapılacak detaylı incelemenin ardından belirlenecek.

CESEDİ ELLE TAŞIMIŞ 

Polis yaptığı çalışmalarda cesedin bulunduğu yere elle taşınarak getirildiğini ve çalıların arasına görünmeyecek şekilde saklandığını tespit etti. Olay yerine yakın tüm güvenlik kamera görüntüleri titizlikle toplanarak inceleniyor.

ŞÜPHELİNİN KULLANDIĞI İSİM SAHTE OLABİLİR

Olayın bir numaralı zanlısı Furkan A. ise polis tarafından her yerde aranıyor. Polis çevresinde kendini Furkan A. olarak tanıtan kişiyle ilgili yaptığı araştırmada kullandığı ismin sahte olabileceğini tespit etti. Yapılan araştırmada Furkan A.’nın cesedi taşıdıktan sonra evine geri dönerek kapının önündeki yerdeki kan damlalarını sildiği daha sonra ortadan kaybolduğu tespit edildi. Polis şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor. (DHA)
 

 

ÖNCEKİ HABER

İHD: Hak ihlallerini tespit etmeye devam edeceğiz

SONRAKİ HABER

Kamu emekçileri laiklik ve iş güvencesi için Bakırköy’deydi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa