23 Mayıs 2016 14:29

Uyku Festivali: Teknolojiden uzak 48 saat

Buca Kaynaklar’ın doğasına karışıp, teknolojiden ve onun getirdiği bilgi kirliliğinden arınmak isteyenler, Uyku Festivali’nde buluşacak.

Paylaş

Buca Belediyesi, katılımcılara teknolojiden uzak 48 saat bir deneyim yaşatacak ‘Uyku Festivali’ne hazırlanıyor.

Buca Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 3-4-5 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Uyku Festivali ile Buca Kaynaklar’ın eşsiz doğasında teknolojik uykuya dalacak olan katılımcılar, 48 saat boyunca telefonundan, tabletinden uzak, sadece kitap okuyup, müzik dinleyip, özel hazırlanan yemeklerden yiyerek, orman içinde yoga yapıp, çadırda uyuyacak.

Katılımcıların yemyeşil doğada çadırlarda kalacağı, çelik çomak oynayıp, reçel yapımını öğrenip, hamakta sallanarak kitap okuyacağı festival, esiri haline gelinen teknolojiyi tamamen ortadan kaldıracak. Kamp ateşi etrafında sohbet, tadına doyulmaz yemekler ve doğa ile baş başa yoga imkanları da sunan festival, bir çok sürprizi de içinde barındırıyor. Festivale katılım, tüm yemek ve etkinlikler ücretsiz olacak. Sınırlı sayıda katılımcının alınacağı bu deneyim için www.uykufestivali.com adresinden müracaatlar alınmaya başlandı. Festival için son katılım 27 Mayıs. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Cinsel istismar olan kampa komisyon üyesi vekil alınmadı

SONRAKİ HABER

Zarrab'ın bağış yaptığı Togem-Der’in web sayfası kaldırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...