05 Mayıs 2016 12:37

Zaman gazetesi ve Cihan Haber Ajansı kapatılıyor

Kayyım heyeti, Zaman gazetesi, Zaman.com.tr Cihan Haber Ajansı'nın de aralarında bulunduğu Feza Yayın Grubu'nun medya şirketlerini kapatıyor.

Paylaş

Kayyum atanan, Zaman gazetesi, Zaman.com.tr, Cihan Haber Ajansı, Cihan Medya Dağıtım, Küre.tv'nin de aralarında bulunduğu Feza Yayın Grubu'nun bütün medya şirketlerine kapatma kararı alındı.

Medya grubuna atanan kayyum heyeti, Zaman gazetesi, Zaman.com.tr, Cihan Haber Ajansı, Cihan Medya Dağıtım, Küre.tv'nin de aralarında bulunduğu Feza Yayın Grubu'nun bütün medya şirketlerini kapatma kararı aldı. Söz konusu mecraların 15 Mayıs Pazar günü itibarıyla yayın/ yayım hayatlarına son verileceği açıklandı.

{{274111}}

Zaman Gazetesi'nin de bağlı bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş.'ye Sezai Şengönül, Avukat Tahsin Kaplan ve Avukat Metin İlhan kayyum olarak atanmıştı.

Öte yandan, daha önce de aynı yöntemle el konularak kayyum atanan İpek Grubu'na ait bütün gazete ve televizyonların kapatılmasına karar verilmişti.

Kanaltürk, Bugün TV, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi ve Kanaltürk Radyo'yu barındıran medya grubu mart ayı başında faaliyetlerine son vermişti. (MEDYA SERVİSİ)

{{274179}}

ÖNCEKİ HABER

Boşandığı eşi ve babasını öldüren sanığa çifte müebbet hapis

SONRAKİ HABER

Ermenek faciasının tutuklu sanığı tahliye oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...