30 Nisan 2016 17:22

Kayserispor'u da 4-0 yenen Beşiktaş, zirvedeki yerini korudu

Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Kayserispor'u her iki yarıda attığı gollerle 4 - 0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

Paylaş

Yeni stadı Vodafone Arena'da ikinci maçına çıkan Beşiktaş, hakem Serkan Çınar'ın düdük çaldığı maçta ilk yarıda 34 dakikada 3 gol birden buldu. Siyah beyazlı ekip 10. dakikada Alman golcüsü Mario Gomez ile 1 - 0 öne geçerken, ardından 23. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 34. dakikada da Ricardo Quresma ile bir anda skor 3 - 0 oldu.

Mücadelenin ilk yarısını 3 - 0 önde tamamlayan Beşiktaş'ın 4. golünü 90+1. dakikada Cenk Tosun atarken, siyah beyazlı ekip 69. dakikada da Mario Gomez ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Haftaya 70 puanla zirvede giren Beşiktaş, bu sonuçla puanını 73 yaparken maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde yer aldı. Konuk Kayserispor ise aldığı bu mağlubiyetle 32 puanda kaldı.

Lider Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a konuk olacak. Kayserispor ise yine deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan: Bu millet kendi göbeğini kesecektir

SONRAKİ HABER

Davutoğlu vekillerden sonra danışmanları tehdit etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa