14 Şubat 2016 07:05

SMS’ler Facebook'tan yanıtlanabilecek

Paylaş

Facebook'un anlık mesajlaşma imkanı sağlayan Messenger uygulamasına birden fazla hesap için SMS plus desteği üzerinde çalıştığı belirtildi. Facebook kullanıcıları bu sayede birden fazla hesaplarını tek bir uygulamadan cevap verebilecek.

Teknoloji ve bilişim dergisi Chip'in haberine göre; Facebook, yaptığı yenilikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. "Messenger'da insanların herkesle kusursuz bir şekilde iletişim kurması için sürekli olarak yeni yollar yaratmaya çalışıyoruz." diyen Facebook sözcüsü, Şu anda SMS ve Messenger gibi bütün iletişimlerin tek noktaya toplanması yeteneğini test ettiklerini belirtti. Bu sayede bütün mesajlara tek bir uygulamadan cevap verebileceğni kaydeden sözcü, "Messenger üzerinden SMS mesajlarına erişmeyi tercih ederek, Messenger'ın sunduğu diğer gelişmiş özelliklere de ulaşmış olacaksınız." ifadelerini kullandı.

Messenger üzerinde birden fazla hesap hakkında ise Facebook'un açıklaması "milyonlarca insan telefonlarını aileleri ve arkadaşları ile paylaşıyor. Şimdiye kadar paylaşılan cihazlarda kişilerin kendi hesaplarına ulaşmaları için kolay bir yol yoktu. Bu sebeple, insanların tek telefondan Messenger'a girmelerini ve kullanmalarını sağlayan bir özelliği Android için sunduk." şeklinde oldu.

Bu yeni özellik sayesinde Messenger uygulamasına seçenekler menüsünden yeni hesaplar eklenebilecek ve söz konusu hesaplar arasında geçiş yapılabilecek. Bu özelliklerin ne zaman tüm Android telefonlara sunulacağının belli olmadığı ancak bu güncellemenin yakın zaman içerisinde sunulacağı belirtildi. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye Yazarlar Sendikası Silivri'de Umut Nöbeti'ndeydi

SONRAKİ HABER

Anneler engellemeye rağmen Sur için yürüdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa