25 Ocak 2016 18:20

Poşetten Messi forması yapan çocuk bulundu

Paylaş

Federal Kürdistan'ın Duhok şehrine bağlı Kesare köyünde yaşayan Human Ali (10), Lionel Messi’nin giydiği 10 numaralı formayı lastik poşetten yaptı. Küçük Ali, Arjantinli futbol oyuncusu Messi ve Barcelona'da oynayan tüm oyuculara hayran olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Messi’nin formasını poşetten giyen bir çocuğun fotoğrafı, sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmıştı.
3-4 yaşlarındaki minik futbolseverin fotoğrafı en çok paylaşılan görüntülerden oldu. Messi, kendine ait Twitter hesabında küçük hayranını bulmak için kampanya başlatmıştı.

Yaklaşık 2 yıl önce köyünde Messi forması bulunmadığı için ablasına poşetten bir forma yaptırdığını söyleyen Ali'ye Cihan Haber Ajansı ulaştı. Messi’nin küçük hayranı her gece yatağa forma ile girdiğini söyledi.

Human Ali, "Messi 5 defa dünyanın en iyi futbolcusu oldu. 3 defa altın küre sahibi oldu. Onun için onu çok seviyorum. O çok iyi bir oyuncudur. Onun tüm arkadaşları da çok iyi oynuyorlar.” ifadesini kullandı.

Barcelona'da oynayan tüm oyuncuları Messi yüzünden sevdiğini söyleyen küçük futbolsever, adlarını ezbere bildiğini söyledi.
Human Ali’nin ablası Helin ise, "Kardeşim Messi’yi çok seviyor. Onu mutlu etmek için formasını poşetten çizdim ve giyince çok mutlu oldu. Kimin tarafından fotoğrafının çekildiğini bilmiyorum. Ancak bu kadar ses getirdiğini duyunca şaşırdık. Umarım kardeşim Messi kadar iyi bir futbolcu olur gelecekte.” diye konuştu.

Aynı zamanda bir Peşmerge olan Human Ali’nin babası Ali Cebar Kesare köyünde mütevazi bir evde 5 çocuğu ile beraber yaşıyor. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Patates fotoğrafı 1 milyon avroya satıldı

SONRAKİ HABER

Dünya Sağlık Örgütü’nden Amerika kıtasına Zika virüsü uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...