05 Aralık 2015 07:19

Lice ve Hazro'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Diyarbakır Valiliği tarafından, başlatılan askeri operasyon nedeniyle Hazro ve Lice'ye bağlı 12 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Paylaş

Diyarbakır Valiliği tarafından Lice ve Hazro ilçelerinde başlatılan askeri operasyon nedeniyle 12 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Dolunay, Bağlan, Kitreas, Tumtaş, Hasarali tepeleri arasında kalan bölgede askeri operasyon yapılacağının duyurulduğu açıklamada, "Operasyon icra edilecek bölgelerde halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde Hazro ilçesi; Çitlibahçe Mahallesi, Ormankaya Mahallesi, Güzdamı Mahallesi ile Lice İlçesi; Kabakaya Mahallesi, Yalaza Mahallesi, Dolunay Mahallesi, Ortaç Mahallesi, Bağlan Mahallesi, Çavundur Mahallesi, Varlık Mahallesi, Esenli Mahallesi ve Çanak Mahallesi'nde 05 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 06.00'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelere giriş ve çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır" denildi. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Taliban'ın elindeki 40 esir ortak operasyonla kurtarıldı

SONRAKİ HABER

Star Yüksekdağ’ın danışmanını hedef gösterdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...