26 Kasım 2015 14:08

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Euroleague'in partneri oldu

Paylaş

Emre CAKA
İstanbul

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu Euroleague'in partneri oldu. Bakanlık, Turkey Home projesi ile 2016'ya kadar küresel tanıtımı üstlendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtım Müdürü İrfan Önal işbirliği için, "2016'ya kadar birlikte çalışma devam edecek. Türkiye , turizm ve tarihi olarak çok önemli bir ülke. Biz kültür ve turizm bakanlığı olarak , kültür, spor, sanat üçlüsüne çok önem veriyoruz. Tüm topluma buradan ulaşabiliyoruz. Bakanlık olarak bu verdiğimiz degerlerden kaynaklı da Turkey Home projesini Euroleague ile anlaşarak hayata geçirdik" dedi.

Euroleague Başkanı ve CEO'su Jordi Bertomeu, "2015-2016 sezonu için hem Euroleague hem de Euro Cup'ta yaptığımız bu ortaklık çok memnun edici. Geçtiğimiz yılın başarılı işlerinin bizim ortak projeye devam etmemizde büyük önemi var. Sosyal medya çalışmamızın, dijital dünyada hızla büyüyen bi durumu var. Biz de bunun farkında olarak yeni dijital alanlar ile Euroleague hakkında konuşulan, video, maç sonuçları vs hepsinin olacağı güçlü dijital bir ağ geliştireceğiz. Turizm Bakanlığının sunduğu hizmet ve projeler Türkiye'nın bu organizasyona ne kadar önem verdiğini göstermekte. Ortaklara ve projelere katkının artması, seyirci ve basketsever sayısının artmasına neden oluyor" dedi.

ÖNCEKİ HABER

Kızıldağ, Suriye ordusunun kontrolünde

SONRAKİ HABER

Erdoğan: Putin'i aradım, cevap vermedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...