26 Kasım 2015 08:56

Zuckerberg baba olunca Facebook'ta doğum izni 4 ay oldu

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’in iki aylık babalık izni kullanacağı haberlerinden sonra Facebook’tan, tüm çalışanlar için doğum iznini 4 aya çıkardığı haberi geldi.

Paylaş

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’in babalık iznine ayrılacağını duyurmasının ardından Facebook, tam zamanlı bütün çalışanları için nerede yaşadıkları ve cinsiyetleri fark etmeksizin ücretli doğum iznini dört aya çıkardığını açıkladı.

Anneler kadar babaların da yeni doğan bebekleriyle zaman geçirmeleri gerektiğine inanan Facebook’un bu yeni politikası 1 Ocak 2016 itibariyle uygulamaya alınacak.

Bir kız çocuklarının olacağını yine Facebook üzerinden duyuran Zuckerberg, bebekleri için ne kadar umutlu ve heyecanlı olduklarını anlattığı mesajında, “Bu hayatlarımızda yeni bir dönem olacak. Biz zaten hayatlara dokunabilme şansını elde ettiğimiz için çok şanslıydık; Cilla bir doktor ve eğitimci, ben ise bu topluluk ve hayırseverlik işleri vesilesiyle bunu yapabiliyordum. Şimdi çocuğumuz ve gelecek nesil için dünyayı daha iyi bir yer yapmak için çalışacağız” demişti. (HABER MERKEZİ)
 

 

ÖNCEKİ HABER

TEOG’da skandal yanıt: Tehcirle Anadolu’daki Ermeni varlığı bitirilmek istenmemiş

SONRAKİ HABER

Can Dündar ve Erdem Gül tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa