13 Ekim 2015 14:53

Katliamda hayatını kaybedenlerin aileleri: Lanet olsun maaşlarına,katiller bulunsun

Paylaş

Ankara katliamında yaşamını yitirenlerin aileleri ‘maaş bağlanacak’sözlerine tepki gösterdi. Aileler ‘Maaş istemiyoruz’ dedi. 

Ankara’daki katliamı ile ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un “Ankara’da katledilen ailelere maaş bağlanacağı yönündeki sözlerinin ardından Valilik’ten gelen görevlilerin bombalı saldırıda hayatını kaybeden Dilan Sarıkaya’nın evine geldiği öğrenildi. Evde kaç kişinin kaldığı, ihtiyaç olup olmadığı gibi sorular soruldu. Aile gelen görevlilerle konuşmayınca görevliler taziye çadırını terk etti. 

Numan Kurtulmuş’un sözleri ile ilgili konuştuğumuz aileler maaş değil faillerin bulunmasını istediklerini söylediler. 

Dilan’ın Sarıkaya’nın annesi Nesligül Sarıkaya “Maaş istemiyoruz. Katilleri bulsunlar” dedi. 

Saldırıda katledilen Erhan Avcı için kurulan taziyeye Çadırında konuştuğumuz  Avcı’nın eşi Binnaz Avcı, ise “Onların maaşına ihtiyacımız yok. Lanet olsun onların paralarına da bağlayacakları maaşa da. Biz faillerimizi, katillerimizi istiyoruz” dedi. 

Anne Fazile Avcı, katliamın sorumlusunun Erdoğan ve hükümet olduğunu belirterek “Ben artık sadece Erhan’ın değil tüm yaşamını yitirenlerin annesiyim” dedi. 

Avcı ailesi Adana’da annesinin kucağında polisler tarafından katledilen 3,5 yaşındaki Tevriz Dora’nın ailesi ve akrabaları tarafından da ziyaret edildi. (Adana/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Gebze’de katliam protesto edildi

SONRAKİ HABER

Ankara katliamı Elazığ’da protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...